Cabinda.kgmS11-parameters van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de normen voor de dikte van

  • vrijgavetijd:2022-09-25 17:47:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:303
  • Korte omschrijving:

    Cabinda.kgm, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.(III)

Artikel inhoud
porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Cabinda.kgmOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken,Cabinda.kgmPrijslijst van 315 KVA-box type transformator, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Ellinik243;n LuchthavenDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Verminderde isolering


Cabinda.kgmS11-parameters van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de normen voor de dikte van?



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Cabinda.kgmDroge transformator scb13-1250kva, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, autorelais wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Onderhoud van apparatuurDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Oorzaken van brand in transformator


Cabinda.kgmS11-parameters van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de normen voor de dikte van?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Omvang van de productenDe trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Fabriek voor elektrische transformatoren

Cabinda.kgmVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Cabinda.kgmOverige productinformatie
  • Haeju.Hefplatform met vier pijlers van aluminiumlegeringKwaliteitsverzekering

    Haeju.Hefplatform met vier pijlers van aluminiumlegeringKwaliteitsverzekering

  • Arnhem.Huishoudelijke lift voor een villa met drie verdiepingenComplete variëteit

    Arnhem.Huishoudelijke lift voor een villa met drie verdiepingenComplete variëteit

  • KerkradeHydraulisch klein platformPraktische snij-incentive-technologie is het verzamelen waard

    KerkradeHydraulisch klein platformPraktische snij-incentive-technologie is het verzamelen waard

  • AvignonAutomatische hydraulische liftWat voor soort gebruik?

    AvignonAutomatische hydraulische liftWat voor soort gebruik?

  • Owen.Hydraulisch hefplatform van het type schaarWat zijn de voordelen ervan?

    Owen.Hydraulisch hefplatform van het type schaarWat zijn de voordelen ervan?

  • Owen.Jiangsu hydraulisch hefplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    Owen.Jiangsu hydraulisch hefplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • Owen.Elektrisch hydraulisch hefplatformWat zijn de onderhoudsmethoden?

    Owen.Elektrisch hydraulisch hefplatformWat zijn de onderhoudsmethoden?

  • Owen.Merk boorasasHet belang van de selectie van machines

    Owen.Merk boorasasHet belang van de selectie van machines

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!